آموزش انواع پیتزا – جلد اول

در آسمان بلاگر مطلب آموزش انواع پیتزا – جلد اول مشاهده می کنید

اگرچه كارشناسان تغذيه بر اين باورند كه مصرف پيتزا و به طور كلی فست‌فودها بايد در برنامه‌ غذائی افراد محدود شود، اما تبليغات گسترده و طعم لذت‌بخش اين غذا، سبب رونق پيتزا فروشی‌ها شده است. از اين‌رو، يكي از راه‌هائی كه هم ذائقه‌های پيتزاپسند را راضی می‌‌كند و هم به كاهش آسيب‌های ناشی از مصرف پيتزاهای غيرخانگی می‌انجامد، آموزش پخت و تهيه‌ اين غذا در منزل است.
انتشارات دنيای تغذيه، در همين راستا دست به انتشار جلد اول كتاب پيتزاها زده، كه مشتمل بر آموزش و دستور تهيه 42 نوع پيتزا و همچنين، روش آماده‌سازی سس و خمير پيتزا در خانه است. اميد آن‌‌ كه اين مجموعه، كمكی مؤثر در تهيه انواع پيتزا به صورت ساده و در عين حال لذت‌بخش در منزل باشد.

فهرست کتاب:

ممنون بابت بازدید از سایت skybloger.ir آسمان بلاگر